eWelcome zoekt Full Stack PHP Developer met ondernemersambitie

eWelcome maakt het organisatoren van zakelijke evenementen heel eenvoudig om de perfecte gastheer of gastvrouw te zijn

Met onze event-tool en dienstverlening nemen wij organisatoren van zakelijke evenementen veel werk uit handen. Vanaf de lancering van de event-website en het versturen van persoonlijke uitnodigingen, tot het printen van naambadges, het ontvangen van gasten en de bedankmail met foto’s na afloop van het evenement, eWelcome zorgt dat deelnemers aan zakelijke evenementen zich welkom voelen.

Als jonge start-up werken wij voor toonaangevende bedrijven en instellingen, zoals Gemeente Den Haag, Omroep West, Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, Nationale ombudsman, Raad voor de rechtspraak en de Nationale Opening van Chinees Nieuwjaar.

Op basis van de wensen van de klanten ontwikkelen we voortdurend nieuwe functionaliteiten (afgelopen jaar o.a. dieetwensen, wachtlijst, introducés, break-out sessies) die het voor onze klanten nog makkelijker maken om professioneel zakelijke evenementen te organiseren.

Help jij eWelcome verder te groeien?

Na de Corona-crisis willen wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Kom jij als PHP Developer en ondernemer ons team versterken?

Als ondernemer creëer je kansen en krijg je energie van het bouwen aan een winnend team. Je krijgt de kans om (op termijn) te participeren in eWelcome. De exacte constructie is mede afhankelijk van jouw inbreng en ambitie.

Als PHP ontwikkelaar werk je op basis van de wensen van onze klanten aan de ontwikkeling van functionaliteit en design van eWelcome. Je levert creatieve input voor ontwerpen en bent nauw betrokken bij de aansturing van andere (externe) developers. Je bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe functionaliteit en voor het technisch beheer en optimalisatie van het eWelcome platform. Ook lever je een bijdrage aan de documentatie. Je verzorgt rapportages en ondersteunt bij het aanmaken van event-websites.

Je krijgt er energie van om aan een start-up te bouwen en pakt met enthousiasme werkzaamheden op die nodig zijn om onze klanten blij te maken. Je beschikt over een netwerk waar je met plezier en doelgericht eWelcome representeert.

Wij zoeken een ondernemer met een hands-on mentaliteit en affiniteit met evenementen:

 • Je bent resultaatgericht, enthousiast, betrokken, secuur en innovatief
 • Je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste gadgets en ontwikkelingen
 • Je kunt projectmatig werken
 • Je beschikt over gedegen kennis van en uitgebreide ervaring met WordPress template en plugin ontwikkeling
 • Je hebt uitgebreide kennis van HTML, CSS, Javascript, PHP en MySQL
 • Je hebt ervaring met Linux server beheer, CentOS is een pré
 • Programmeren is jouw hobby én jouw leven
 • Je kunt zelfstandig werken en samenwerken met collega’s, ook als die op afstand zitten
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om met onze klanten te communiceren, een servicegerichte instelling, probleemoplossend vermogen en een proactieve houding
 • HBO+ werk/denkniveau, minimaal 2 jaar werkervaring als Developer
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Je hebt de ambitie om ons bedrijf te laten groeien en bent niet op zoek naar een baan of tijdelijk project.

 

eWelcome is opgericht door Jordy Schoonhoven en Jeroen Mann. Na meer dan 15 jaar te hebben samengewerkt in projecten voor o.a. de websites van de regionale dagbladen van Wegener, AutoTrack.nl, AD Nieuwsmedia en DenHaagDirect hebben we onze ervaring met het organiseren van zakelijke evenementen en het ontwikkelingen van web-oplossingen eind 2017 gebundeld. Begin 2018 hebben we eWelcome gelanceerd en in juni 2018 mochten we tijdens de Finish van de Volvo Ocean Race onze eerste zakelijke (VIP) evenementen faciliteren. In oktober 2019 hebben we onze eerste collega aangenomen en is Angela de Leeuw ons team als productmanager komen versterken. 

Wij zijn een kleine, ambitieuze en professionele start-up gevestigd in De Stadhouder in Den Haag. Wij zoeken een ondernemer die graag onderdeel wordt van ons team en de ambitie heeft eWelcome verder te laten groeien.

Interesse?

Stuur ons voor 30 april jouw motivatie of neem voor meer informatie contact op met Jeroen Mann: 070-2211990 / Jeroen.Mann@eWelcome.nl.