Maak kennis met onze nieuwe collega Angela de Leeuw

Angela de Leeuw
Angela de Leeuw

Wij zijn enorm blij en trots dat Angela de Leeuw vanaf oktober het eWelcome team is komen versterken! 

De afgelopen jaren heeft Angela ervaring opgedaan met het plannen en organiseren van opleidingen voor de pensioensector. Daarnaast heeft zij zich bezig gehouden met de organisatie van evenementen zoals relatiedagen, docenten bijeenkomsten, maar ook dansvoorstellingen. In combinatie met haar jarenlange ervaring in de horeca en haar studie Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda weet zij als geen ander wat er voor nodig is om succesvol zakelijke evenementen te organiseren. 

Als eWelcome productmanager gaat Angela haar ervaring en enthousiasme inzetten om het voor organisatoren van zakelijke evenementen nog makkelijker te maken om de perfecte gastheer of -vrouw te zijn. Dat begint bij het versturen van de uitnodiging of ‘Save the Date’. Angela: ‘Een professionele uitstraling en het heel eenvoudig maken om aan te melden is essentieel voor een positieve ‘customer journey’ van gasten. Daarnaast kan het voor de organisator van het evenement veel tijd besparen, als het uitnodigen, herinneren, aanmelden (en afmelden) goed zijn geregeld. Tijd die beter besteed kan worden aan het vormgeven van een inspirerend programma voor het evenement.’ 

Wij hebben Angela de afgelopen weken al goed leren kennen. Ze woont in Den Haag samen met haar vriend en dochter van 6 maanden. In haar vrije tijd probeert ze zoveel mogelijk te reizen en staat altijd open voor spontane acties. Ze vindt het ook heerlijk om af en toe even niets te doen en een boek te lezen of een film te kijken. Haar motto: ‘Ik leef bij de dag en haal overal het uiterste uit’.

Met een aantal eWelcome klanten heeft Angela ook al direct kennis gemaakt. De wensen van onze klanten staan immers centraal bij het verder professionaliseren van onze event-tool en dienstverlening.

Wil jij ook kennismaken met Angela of wil je weten wat eWelcome voor jouw evenement kan betekenen? Neem direct contact op:

Angela de Leeuw (werkt op maandag, dinsdag en donderdag)

angela.deleeuw@ewelcome.nl

Jeroen Mann

Jeroen.Mann@ewelcome.nl

070-2211990