Wij zoeken een collega

eWelcome zoekt een enthousiaste productmanager

eWelcome maakt het organisatoren van zakelijke evenementen heel eenvoudig om de perfecte gastheer of gastvrouw te zijn!

Met onze event-tool en dienstverlening nemen wij organisatoren van zakelijke evenementen veel werk uit handen. Vanaf de lancering van de event-website en het versturen van persoonlijke uitnodigingen, tot het printen van naambadges, het ontvangen van gasten en de bedankmail met foto’s na afloop van het evenement, eWelcome zorgt dat deelnemers aan zakelijke evenementen zich welkom voelen.

Als jonge start-up werken wij voor toonaangevende bedrijven en instellingen, zoals Gemeente Den Haag, Omroep West, Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, Nationale ombudsman, Raad voor de rechtspraak en Werkgeversservicepunt Den Haag.

Help jij eWelcome verder te groeien?

Als productmanager ben je een belangrijke spil in de verdere ontwikkeling van ons product en onze dienstverlening. Op basis van de wensen van onze klanten werk je aan de ontwikkeling van functionaliteit en design van eWelcome. Je levert creatieve input voor ontwerpen en bent nauw betrokken bij het werk van de developers. Je bent verantwoordelijk voor het testen van nieuwe functionaliteit. Ook lever je een bijdrage aan de documentatie.

Je vindt het leuk om bij een start-up te werken en pakt met enthousiasme werkzaamheden op die nodig zijn om onze klanten blij te maken. Je maakt event websites aan, stelt uitnodigingen op en verzorgt rapportages. Je representeert eWelcome met plezier waar je kan, bij onze relaties en in je eigen netwerk.

Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken een gezellige collega met een hands-on mentaliteit en affiniteit met evenementen:

  • Je bent resultaatgericht, enthousiast, en betrokken
  • Je hebt ervaring met het gebruik van WordPress (admin taken), Excell en kan afbeeldingen bewerken. Ervaring met LucidChart en Visio voor het maken van data-flow-charts is een pré.  
  • Je kunt projectmatig werken
  • Je bent secuur en innovatief. Het gestructureerd testen van de software en het doen van verbetervoorstellen is een belangrijk onderdeel van de functie
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om met onze klanten te communiceren, een servicegerichte instelling, probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Je kunt zelfstandig werken én samenwerken met collega’s, ook als die op afstand zitten
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • MBO+ werk/denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring

 

eWelcome is een klein, ambitieus en professionele start-up gevestigd in De Stadhouder in Den Haag. Wij zoeken een collega (24-40 uur per week) die graag onderdeel wordt van ons team en samen met ons aan de groei van het bedrijf wil werken.

Word jij onze collega?
Dan word je onderdeel van een startup met een klein, ambitieus en professionele team van ervaren ondernemers. Je krijgt de kans om samen met ons aan de groei van het bedrijf te werken. Jouw ontwikkelpad bepaal je voor een groot deel zelf. We hanteren flexibele werktijden (bij voorkeur vroeg beginnen) en zijn gevestigd in De Stadhouder in Den Haag. We zoeken een collega (24-40 uur per week) die kan omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid wil nemen.

Interesse?

Stuur ons voor 15 september jouw motivatie met CV of neem voor meer informatie contact op met Jeroen Mann: 070-2211990 / Jeroen.Mann@eWelcome.nl.